2022. október 31., hétfő

Hogyan éljünk buddhaságban, azaz mit kell tennünk, hogy több legyen a lelki békénk? 3.rész

 Elérkeztünk a cikksorozat 3. és egyben befejező részéhez.

Ha még nem olvastad az első kettőt, akkor javaslom kezd azokkal😊

és

Lássuk hát , hogy milyen további üzenetet kaptam még az Intuyching® csakrakártyákon keresztül az elengedésről a lelki békénk kapcsán.

5.Torok csakra kártyája

✨Elfogadom, ha sírok, kiabálok vagy nevetek.
Ennek a kártyának a témája nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy az érzelmekről szól. Hogyan fejezzem ki az érzéseim? Ki tudom e mutatni az érzéseim?
Mint az összes többinél itt is két véglet figyelhető meg, az egyik az a típus aki nem tudja elrejteni az érzelmeit minden az arcára van írva és időnként olyan elementáris erővel törnek elő, ami megviseli azt is aki érzi és a környezetét is aki tapasztalja. Nem tudja kontrollálni az érzéseit, ugyan akkor elfogadni sem tudja őket és nem hiszi, hogy ez elfogadható, ezáltal nem is gondolja szerethetőnek.
A másik típus pedig nem mutatja ki az érzéseit vagy azért mert nem tudja kimutatni vagy mert nem meri kimutatni azokat. Így állandó elfojtásban él és gyakorlatilag sosem lehet igazán önmaga, mert nem gondolná ,hogy úgy bárki elfogadná. Folyamatosan kontrollálnia kell.
Bármelyiknél is ismersz is magadra, abban biztosan egyetértesz, hogy rengeteg energia megy el rá és rendkívül fárasztó.
Azt gondolom igazi önszeretet nem létezik úgy, hogy ne fogadnád el magad szőröstül-bőröstől és főként érzésestől.
Ez a kártya segít átalakítani az ezzel kapcsolatos hiedelmeid, hogy bátran ki mutasd az érzéseid. És ne kelljen szégyenkezned az önkifejezésed miatt.

Tehát ha békében szeretnénk élni okvetlenül el kell engednünk minden olyan gondolatunkat és hiedelmünket, ami arról szól, hogy mit kellene éreznünk és melyik érzésnek van helye és melyiknek nincs. Mert mindegyik érzésnek van helye és létjogosultsága. Azzal amit érzünk nem érdemes vitatkozni, mert ami van az van és bizony az érzés éppen akkor van mikor érezzük, így egy fontos univerzális törvényt tiprunk sárba amikor nem fogadjuk el.




6. Harmadik szem csakra kártyája

✨Az életet humorral szemlélem.
Humor nélkül el sem tudom képzelni az életet. Nagyon megkönnyíti a dolgunk, ha tudunk nevetni magunkon, a botladozásainkon és az is, ha nem vesszük túl komolyan se magunkat, se az életet.
Ez a kártya abban segít, hogy optimistábbak legyünk és az élettől való félelem helyett az élet élvezetét alakítsuk ki. Nekem ez egyrészt erősségem, szeretem a humort és nevetni is, ugyanakkor sokáig hajlamos voltam túl komolyan venni a nehézségeket és problémákat és erre a mintámra bizony figyelnem kell még hullámvölgyek idején, hogy fülöncsípjem és aztán jót nevessek rajta.

Engedjük hát el a lelki békénk érdekében, minden cinizmusunk és pesszimizmusunk, na meg, hogy túl komolyan vegyük magunkat vagy az életet.





7. Korona csakra kártyája

✨Az isteni hálás része vagyok.
A hála a legfelemelőbb energia, szószerint emeli a rezgésszintet. A legnagyobb teremtő energia. Megsokszorozza a tárgyát, vagyis amiért hálás vagy abból mégtöbbet kapsz. Nekem azt jelenti a hála, hogy nem veszek magától értetődőnek semmit, a legkisebb dologra is lehet ajándékként tekinteni.
Hálás vagy a légzésedért?Az érzékszerveidért? Hogy tudsz járni sőt táncolni is? Teremthettek volna bennünket végtag nélkülinek is akár. Hálás vagy e az erősségeidért, az adottságaidért? Hálás vagy e magadnak, hogy tudsz olvasni, autót vezetni, idegennyelvet beszélni, horgolni, ebédet készíteni, sütit sütni, örülni a szépnek vagy hogy fejleszted magad?
Ez a kártya abban segít, hogy elfogadd aki valójában vagy és hálás légy mindenért amid van, aki vagy.

Végül a lelki békénk érdekében engedjük el minden ragaszkodásunkat és elvárásunkat a világgal, magunkkal és a szeretteinkkel kapcsolatban és helyette legyünk hálásak.





Végére értem az üzenetnek, hogy mi mindent kell elengedjünk ahhoz, hogy nagyobb legyen a békénk, mint a küzdelmünk. A csakrakártyák amiket a fotókon láthatsz, az Intuyching® rendszer szerves részét képezik, ám önmagukban is képesek energia átalakításra.

Várlak szeretettel online konzultációra, illetve ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnéd mélyebben tanulmányozni, gyere és tanuld meg alkalmazását egy Intuyching® workshopomon a legközelebbi linkje:

Klienseim meghívást kapnak Lélekvendéglő névre hallgató, zárt Facebook csoportomba is, ahol lehet töltődni, nevetni, motiválódni és csodás emberekkel kapcsolódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése