2022. október 30., vasárnap

Hogyan éljünk buddhaságban, azaz mit kell tennünk, hogy több legyen a lelki békénk? 2.rész

Ez egy 3 részes cikksorozat 2. része, ha még nem olvastad az első részt azt javaslom, hogy kezdd azzal

Az előző részben két kártyáról írtam. Az elsőt arra a kérdésemre kaptam, hogy mi kell ahhoz, hogy több legyen a békénk, mint a küzdelmünk? Erre az a kártya érkezett, hogy :KÖNNYEDÉN ELENGEDEK MINDENT majd folytatva a kérdezősködést még 7 kártyát kaptam az első a gyökér csakrás az volt, hogy: GONDOSKODOM ÉS TÁPLÁLOM MAGAM.

Itt folytatom most tovább, ebben az írásban 3 további kártya jelentését osztom meg veletek.

2. Szakrális csakra kártyája
✨Beteljesítem az álmaim és a vágyaim.
 Ehhez mindenképpen szükségünk van annyi önismeretre, hogy tudjuk mi okoz örömöt és tesz boldoggá bennünket. Mik az erősségeink és mi az ami tölt bennünket? Mi a szenvedélyünk a hajtóerőnk?Ha ez már meg van akkor kell még bizonyosság, hit is abban, hogy elérhetjük a célunk.
Ez a kártya segít átalakítani a szégyent és a bűntudatot ami akadályozza, hogy elérhessük az álmaink.

Engedjünk el minden ítélkezést, hogy mire lehet vágynunk és mire nem és minden bűntudatunk és szégyenünk ami arról szól, hogy rossz vagyok ha álmodozom és a saját igényeimmel is foglalkozom. Keressük meg mi okoz örömet és használjuk hajtóerőnek a célkitűzéseinknél!





3. Napfonat csakra kártyája
✨Bízom az erőmben és tudom kezelni.
Mindnyájunknak van elég erőnk a saját életünk éléséhez. Van ilyen mondás is, hogy mindenki elbírja a maga keresztjét, és ha te nehéznek találod a tiédet, jussson eszedbe, hogy akkor bizonyára nagyon erős ember lehetsz.
Ezzel az erő dologgal két gond szokott lenni, az egyik, hogy azt hiszed neked nincs elég erőd, mindenki más ügyesebb erősebb tehetségesebb és persze szerencsésebb is nálad. A másik pedig, hogy tisztában vagy az erőddel, de nem mered használni. Félsz, hogy rosszul használod, bántasz vele, elnyomsz vele vagy egyszerűen nem fognak szeretni, mert például azt gondolod az erős nőktől félnek a férfiak. Vagy férfiként az erőt valamiféle agressziónak hiszed és te nem akarsz olyan férfi lenni, aki agresszív. Ezek félre kódolásai a valódi belső erőnek.

Ha ez nincs bennünk rendben az mindig önbizalom hiánnyal párosul és sokszor a fizikai energia, életető hiányát is magával vonja.
Ez a kártya segít átalakítani, ha a múltban visszaéltél az erőddel és képessé tesz arra, hogy bölcsen használd.

Ez a mi esetünkben azt jelenti, engedjünk el minden kétséget azzal kapcsolatban, hogy nincs elég erőnk vagy nem tudjuk megfelelően kezelni azt ami jön.




4.Szív csakra kártyája

✨ Nyitott vagyok és befogadó.
Ez a kártya az elfogadásról szól illetve, hogy mennyire vagyunk nyitottak az új dolgokra, a technika legújabb vívmányaira, új emberekre, az ismeretlenre, más vallásokra vagy kultúrákra. Segít átalakítani az ítélkezést magad és mások felett is. Segít hogy nyitott legyél minden újra könnyebben tanulj és fejlődj hogy megkaphass mindent amit szeretnél.

Engedjünk el minden ítélkezést ami megnehezíti, hogy tanuljunk, fejlődjünk vagy eljussunk valahová és valami új jöhessen az életünkbe.



😊Hamarosan olvashatod a cikk folytatását, a torok, a harmadik szem és a korona csakra lapjával😊

Várlak szeretettel online konzultációra, illetve ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnéd mélyebben tanulmányozni, gyere és tanuld meg alkalmazását egy Intuyching® workshopomon a legközelebbi linkje:

Klienseim meghívást kapnak Lélekvendéglő névre hallgató, zárt Facebook csoportomba is, ahol lehet töltődni, nevetni, motiválódni és csodás emberekkel kapcsolódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése