2022. október 30., vasárnap

Hogyan éljünk buddhaságban? Azaz mit kell tennünk, hogy több legyen a békénk, mint a küzdelmünk?



Mindnyájan békére vágyunk azt gondolom.

 Békére magunkkal, békére a világgal és békére a világban. Arra az érzésre, hogy minden rendben, megtettem ami tőlem telik és felismerem, hogy mik a tőlem független dolgok amikre nincs semmilyen ráhatásom. Elfogadással tudok tekinteni arra ami van és türelemmel pozitív elvárással arra ami lesz. A többit átengedem Istennek/ az Univerzumnak. Elönt a nyugalom, kívülálló tudok lenni, mégis a nagy egész része. Arcomon mosoly húzódik kicsit Buddhának érzem magam. (Mikor ezt Angi barátnőmnek mondtam azt felelte : A buddhaság jó 🙂 ez tetszik nekem, akár szlogen is lehetne nem?)

Szóval élünk át mindannyian ilyen pillanatokat, akár több napig is érezhetjük, de hogyan kaphatunk ebből többet?

Mint mindig, most is az Intuychingot® hívtam segítségül.


Mi kell ahhoz, hogy több legyen a békénk, mint a küzdelmünk?
A kérdésemre először a képen látható Intuyching® csakrakártyát kaptam válaszul.




✨ Elsősorban tehát az kell a lelki békénkhez, hogy könnyedén elengedjünk mindent. Ahhoz, hogy valami mást, valami újat tudjak tapasztalni, ahhoz általában el kell engedjek valami régit. Haragot, csalódottságot, kontroll vágyat, ellenállást, neheztelést. Korlátozó hiteket, szokásokat és mintákat.

Aztán mikor tovább kérdeztem, hogyan engedjünk el könnyedén még 7 kártyát kaptam, az egész energiarendszerünkön át, a 7 csakránkon keresztül, hogyan engedjünk el könnyedén, mire figyeljünk oda, illetve mik azok a területek ahol muszáj elengednünk a békénkért cserébe.

1.Gyökér csakra kártyája:

✨Gondoskodom és táplálom magam.
Ha nem vesszük figyelembe a saját igényeinket és mindig másokat helyezünk magunk elé, akkor könnyen mártír válhat belőlünk aki feláldozza magát másokért, de cserébe tele lesz nehezteléssel. Nem tudunk adni vagy segíteni másoknak, amíg mi levegőt sem kapunk. A repülőn is először magunkra kell felvenni az oxigénmaszkot vészhelyzet esetén. Meg kell tanulni magunkat az első helyre tenni, gondoskodni magunkról és a jólétünkről csak aztán tudunk igazán mással törődni. Az ehhez kapcsolódó hibás programozást segít átalakítani ezt a kártya.

Tehát  ebben a kontextusban azt jelenti, engedjük el az állandó késztetést, hogy mindenki mást magunk elé soroljunk és kezdjük el az öngondoskodást.



😊Azért, hogy ez a cikk ne legyen túl hosszú, folytatás következik hamarosan a további kártyákkal😊


Várlak szeretettel online konzultációra, illetve ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnéd mélyebben tanulmányozni, gyere és tanuld meg alkalmazását egy Intuyching® workshopomon a legközelebbi linkje:

Klienseim és tanítványaim meghívást kapnak Lélekvendéglő névre hallgató, zárt Facebook csoportomba is, ahol lehet töltődni, nevetni, motiválódni és csodás emberekkel kapcsolódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése