2020. december 16., szerda

Intuyching szótár 1. (Intuyching, szupertudat, önfejlesztés)




Elindítok egy sorozatot, ami azt a célt  hivatott szolgálni, hogy az Intuyching Szupertudatos Önfejlesztés rendszerben, táblázatokban fellelhető, egy konzultáción elhangozható szavak, kifejezések magyarázatául szolgáljon. Az vezetett erre az elhatározásra, hogy sokszor tapasztaltam tanácsadási helyzetben, hogy valaki nincs tisztában egy-egy olyan szóval vagy kifejezéssel amit ismer és használ is, mélységében mégsem tudja értelmezni vagy a saját élethelyzetében nem tudja éppen hová tenni. Nem idegen szavakra gondolok elsősorban, hanem pl mi a tisztelet, a büszkeség vagy a hála.

Egyik célom ezzel egyfajta ismeretterjesztés, tudásunk elmélyítése,másrészt nem rejtem véka alá azt sem, hogy örömömre szolgál az Intuychingnek, ennek a csodás és általam végtelenül nagyrabecsült rendszernek a népszerűsítése.

Kezdjük talán mindjárt az elején mi az az Intuyching? számozni fogom a magyarázatokat, hogy a későbbiekben tudjam hányadán állok :) Kitudja lehet, hogy egyszer még betűrendbe is kerülnek.


1.Intuyching

Mozaikszó, az intuitív coachingból született. Szerettünk volna egy egyedi nevet, ami nem olyan hosszú, mint a szupertudatos önfejlesztés és csak a miénk,ugyanakkor sugallja is amivel foglalkozunk. Sokat ötleteltünk míg  Erika(a renszer alkotója) kitalálta ezt a szót, mi pedig megszerettük. Benne van az intuíció, a coaching, a chi,mint energia és még az ingára is utalhat az ing a végén.

2.Szupertudat

Az elménknek, a tudatunknak 3 aspektusát ismerjük, ezek egyike szupertudat. A tudatos elme a testi aspektusa, a tudatalatti a lelki és szupertudat ugyanennek a szellemi aspektusa. A tudat a jelenhez, a tudatalatti a múlthoz, míg szupertudatunk az örökkévalóhoz kapcsolódik. Szupertudatunk kapcsolódik a forrásunkhoz, intuíciónk belső segítőnk és bölcsességünk Tudatunk ezen aspektusát használjuk,mikor Intuychingelünk.

3. Önfejlesztés

Szerintem önfejlesztés minden, amit saját magunk jobbá tételéért teszünk és mivel mindannyian hatással vagyunk egymás életére és a nagy egészre, ez szorosan összefügg a világunk jobb hellyé tételére irányuló törekvésekkel is. Egyfajta gyüjtőfogalom, idetartozik minden önbizalom fejlesztés, önsegítés, önértékelés javítás, jólétre törekvés, intellektuális és érzelmi fejlődésünk, de leginkább a tudatosságunk emelése fejlesztése.

A következő részben már a táblázatokból választok ki szavakat és nyújtok hozzájuk magyarázatot a szótáramban :)

Ha kedved támad egy intuitív coachingra, ha érdekel a problémáid  energetikai háttere, hívj bátran a +36209669024 számon vagy írj a mateagi1@gmail.com email címre keresünk időpontot, egyelőre online formában.


Beckné Máté Ági
Intuytor
Léleksegítő


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése