2020. november 6., péntek

Hol találhatóak a blokkjaink?





Már szinte észrevétlenül beépült a szókincsünkbe, hogy blokkjaink vannak, nem tudunk kiteljesedni, mert blokkjaink vannak vagy el vagyunk akadva, mert blokkoltak vagyuk. 
Na jó, de mégis hol vannak ezek a blokkok?

Az energetikai, érzelmi blokkok és elakadások több szinten és területen jelentkezhetnek, akadályozva minket az egészség a bőség és általában a szeretet megélésében, a boldog kiteljesedésben. 







Nézzünk néhány eshetőséget, hol is tárolhatjuk őket. 
  • a fizikai testben, ez a legkézenfekvőbb, hisz ki nem érzett már feszülést a nyakában vagy a vállában. Tárolunk érzéseket a szemöldök, homlok és az állkapocs területén valamint a nyak, a vállak és a csípő területén is. A csípőt ellazító jógagyakorlatoknak például érzésfelszabadító hatása is megfigyelhető. Érdemes figyelnünk, hogy az állunk mennyire feszes, ha kibillenünk az egyensúlyunkból vagy hogy mennyire tudjuk azt ellazítani. Ha nem tudjuk ellazítani az állunkat, akkor valószínűleg nem tudjuk szabadon áramoltatni az érzéseinket, a hangunkat és érvényre jutattni, hogy mi zajlik bennünk. Az áll merevsége és a csípő, a medence merevsége közt is összefüggés van, ez már tudományosan is bizonyított, ha az állkapocs izületeket kezelik, az a csípű izületekre is pozitív hatással van.
  • szorosan kapcsolódnak a fizikai testhez az energetikai rendszerünkben kialakult blokkjaink, amiket, ha nem sikerül oldanunk, átalakítanunk az energetikai szinten, könnyen a fizikai testben is megjelenhetnek. Így lehetnek blokkjaink az energia rendszerünkben  tehát a csakrákban, a meridiánokban és az auránkban is.
  • de hatással lehetnek ránk mélyebbről, a családfában keletkezett blokkok is.
Nem érdemes megvárni a betegségeket, fizikai elváltozásokat. Jó ha figyeljük az érzelmeinket, hogy mennyire nyomjuk el őket, a légzésünket, hogy milyen a ritmusa, a ki vagy a belégzésünk vajon a hangsúlyosabb? Ez utalhat arra, hogy milyen a viszonyunk a befogadással és az elengedéssel. A testi érzeteinket, hogy van e valahol feszülés a testünkben vagy hogy mennyire tudunk elcsendesedni. Ezek mind mind jelezhetik még a komolyabb elváltozások előtt, hogy érdemes elmenni egy jóga órára vagy eljönni egy Intuychingre, ahol külön táblázatunk is van arra, hogy hol találhatóak a blokkjaink és utána természetesen beazonosítjuk a gátló energiákat, majd átalakítjuk őket gyógyító, támogató energiákká.

Ha kedved támad egy intuitív coachingra, ha érdekel a problémáid energetikai háttere hívj bátran a +36209669024 számon vagy írj a mateagi1@gmail.com email címre és keresünk időpontot.

Beckné Máté Ági
Léleksegítő
Intuytor

1 megjegyzés:

  1. Névtelen16:02

    The 6 Best Online Baccarat Sites in the US
    Playing Baccarat. There are several variations of Baccarat to choose 바카라 사이트 from. In fact, playing Baccarat is a hobby 메리트 카지노 주소 for most of 온카지노 you to get started. Here are the main

    VálaszTörlés