2018. március 21., szerda

12. Heti Louise L. Hay

Ezen a héten tizenkettedszer jelentkezem Louise L. Haynek hálát adva. Az erő benned van című könyvéből hoztam most egy részt.


Mindig biztonságban vagy

Az élet feltáruló és becsukódó  ajtók hosszú sora. Szobáról szobára járunk, különböző élményeket gyűjtve. Sokan szeretnénk rácsukni az ajtót régi rossz szokásainkra, gátlásainkra, olyan helyzetekre, amelyek többé már nem válnak javunkra vagy hasznunkra. Sokan pedig újabb és újabb ajtókhoz lépünk és csodálatos élmények tárulnak fel előttünk.
Úgy gondolom sok- sok alkalommal jövünk el erre a bolygóra, és mindig más leckét jövünk tanulni. Olyan ez, mintha iskolába járnánk. Mielőtt testet öltenénk a földön az idő bármely adott pontján, kiválasztjuk a leckét, amelyet  azért fogunk tanulni, hogy lélekben fejlődhessünk. Miután kiválasztottuk a leckét, a megtanulásához szükséges körülményeket és helyzeteket választjuk ki, beleértve szüleinket, nemünket, szülőhazánkat, és fajunkat. Ha idáig eljutottál az életben, hidd el már meg hoztad a helyes döntéseket.
Amint végighaladsz életet útján, feltétlenül emlékeztetned kell magad arra, hogy biztonságban vagy. Csak tudnod kell változni. Bízzál abban, hogy Magasabbrendű Éned mindig a lelki fejlődése szempontjából legkedvezőbb utakra vezérel. Amint Joseph Campbell mondta egyszer: "Kövesd az üdvösségedet!"
 Lásd magad, amint örömre, békére, gyógyulásra, jólétre és szeretetre nyílóajtó kat társz fel; ajtókat a megértésre, részvétre, megbocsátásra és szabadságra; ajtókat  az önbizalomra, önbecsülésre és önmagad szeretetére. Örökkévaló vagy. Örökké élményről élményre fogsz haladni. Még amikor az utolsó ajtó küszöbét léped át a földön, sem ér véget utad. Csupán kezdete ez egy újabb nagyszerű kalandnak.

Köszönöm, Louise.


Ha szeretnéd elolvasni miért kezdtem bele a heti Louise L. Hay írásába, olvasd el az Első heti Louise L. Hay-t.

Ha tetszett az írás, oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése