2011. október 26., szerda

Interjú Robert Detzlerrel




Robert Detzler, akinek a Spirituális Választerápia módszerét köszönhetjük, nemrég Budapesten járt. Abban a szerencsében volt részem, hogy szeptember 28-án részt vehettem az előadásán.
Csodálatos volt látnom, ahogy ez a 86 éves férfi nemes egyszerűséggel, hihetetlen energiával, végig állva tartotta meg az előadást, közben válaszolt rengeteg kérdésre és a szünetekben pedig Spirituális Újjáépítéseket végzett nagyon sokunknak.

Köszönet Robertnek, hogy megosztotta a Spirituális Választerápiát az emberiséggel (nagy szükségünk volt rá) és Köszönet László Erikának, akitől mindent tanultam, amit az SVT-ről tudok!

Az előadás előtti napon Jász Veronika újságíró készítette vele a következő interjút:
Benned van a válasz! - Egészségmegőrzés és csodás gyógyulás a Spirituális Választerápiával (SVT)

Mit rejt a tudatalattid? Hogyan programozhatod át magadat a helyes életszemléletre, hogy megelőzz vagy gyógyíts magadban különböző betegségeket?
Az SVT gyógyító módszere egy amerikai lelkészházaspár fejéből pattant ki évekkel ezelőtt, forradalmi újítást hozva az alternatív gyógyászatba. Egy egyszerű inga segítségével felszínre hozhatjuk tudatalattink titkait. Robert Detzler, a módszer megalkotója lapunknak azt is elárulta, hogyan...




A hotelszobában ülünk négyen (Robert Detzler és felesége Mary Ann Detzler, László Erika az amerikai szervezet alelnöke és tanára, valamint én), és várakozásteljesen figyeljük, ahogy Robert, az idős lelkész ujjai közt ide-oda libben az inga. Alatta az ágyon egy nyitott mappa hever, rajta tele írás, rajzok, ábrák, nyomtatott táblázatok. Épp egy ismerősöm felől kérdeztem, aki súlyos betegséggel küzd, és Robert pár percen belül már sorolja is az említett személy megbetegedésének okait. Elképesztő.

- Ezek szerint, miközben az ingát mozgatja, az válaszol a kérdéseire? - kérdem a gyógyítót.
- Nem, ennek semmi köze az ingához - válaszolja Robert, a Spirituális Választerápia (SVT) megalkotója, aki 25 évvel ezelőtt találkozott először egy Választerápiának nevezett módszerrel, melyet megismerése után alaposan továbbfejlesztett és fejleszt mind a mai napig. Azelőtt is az USA-ban élt, és feleségével együtt lelkészként praktizáltak - Az ingát nem én mozgatom, hanem Ők. Vagyis nem az ingát mozgatják, hanem a tőlük kapott, tudatalatti információ hatására megmozdulnak az izmaim, és ezen keresztül kapom meg a válaszokat, melyeket az inga közvetít nekem a mozgásával.

- Kik azok az Ők?
- Spirituális Bizottságok. Az ő segítségükkel fejtem meg a problémát, melynek gyökere mindig a tudatalattiban rejlik.
- Hogyan zajlik maga a procedúra?
- Ha valaki megbetegszik, akkor nem a gondot, a tünetet kezelem, hanem megfejtem az okát, hogy miért jött létre. Ehhez szükséges, hogy kapcsolatot teremtsünk a páciens Felső Énjével (szupertudatával) hogy így eljussunk a tudatalattijához, mert ott tárolja a problémát, amit nem képes elengedni. Miután ezt a részt Felső Én segítségével kitisztítjuk, és az egyén tudatára ébredt a gond gyökerének, a legjobb úton van ahhoz, hogy meggyógyuljon. Az persze az ő személyes döntése, elfogadja-e a módszert, és él-e a gyógyulás ezen lehetőségével.
- Miképp üzen a tudatalatti?
- Az előbb említett ún. Felső Én (FÉN) segítségével, mely mindannyiunk sajátja. Olyanok vagyunk, mint egy számítógép, mappákkal és dokumentumokkal, sok mindent tárolunk magunkban, károsat és hasznosat egyaránt. Miután az én FÉN-em kapcsolatba került a páciensével, az ő segítségükkel „kinyitjuk” a tudat alatti mappát, megnézzük, milyen negatív programot futtat, és szépen kitöröljük azt a részt. A „törlést” hívjuk mi tisztításnak.
- Mire való ez a sok táblázat Ön előtt?
- A legyező alakú „táblázatokat” hosszú évek munkája hozta létre, így könnyebb beazonosítani a probléma gyökerét. Az inga függőleges vagy vízszintes mozgása igen- vagy nemleges választ jelent, én ennek megfelelően lapozok a mappa megfelelő oldalára, ahonnan kiolvashatom a választ. Eközben persze folyamatosan kérdezgetem a pácienst is, hiszen az ő válaszai irányítanak.
- Nem hat ez a módszer kissé boszorkányosnak? Hogyan fogadta ezt az egyház, ahol évekkel ezelőtt dolgozott?
- Természetesen hatalmas ellenállásba ütköztünk, az ingát mindenki az „ördög eszközének” tartotta. Aztán a hívőket egyre inkább érdekelni kezdte a módszer, egyre többen fordultak hozzám segítségért, és igen jó hatással voltak rájuk a tisztítások. Így sokkal többen adakoztak az egyház részére, mivel nagyon meg voltak elégedve – az egyház ezért aztán hagyta, hogy csináljam. Végül aztán otthagytam az egyházat, hogy teljesen az SVT-nek és a klienseknek szentelhessem az időm, és megalapítottuk a Spiritual Response szervezetet (SRA). Szép lassan híre ment a gyógymódnak, egyre népszerűbbek lettünk mindenhol. A módszer nem valláshoz kötött, hinduktól a zsidókig mindenki fordul hozzánk tanácsért. Az évek során többezer embernek segítettem.

- Milyen hamar következik be a tisztítást követően a gyógyulás?
- Ez változó. Rég volt egy páciensem, aki kórházban feküdt, az orvosok két napot jósoltak neki. Hívott, hogy segítsek, és pár nap múlva haza is engedték. A javulás azonnal is bekövetkezhet, de van, hogy hetek, hónapok szükségesek a változáshoz – vagy soha nem következik be a fizikai síkon. Ezt a lélek maga dönti el.

- Van, akinek nem ajánlaná az SVT-ét?
- Összesen hat emberrel találkoztam pályafutásom során, akit el kellett küldenem, mert nem tudtam nekik segíteni. Mi mindannyian a hatalmas univerzum részei vagyunk, és létünk minden mozzanatát mi választottuk meg, azt is, hogy az SVT-vel találkozunk, és élünk a tisztulás lehetőségével. Folyamatosan fejlődünk a szeretetben, és ez egyre közelebb visz bennünket Felső Énünk megismeréséhez. Az SVT-vel bármelyikünk képes gyógyulni és segíteni másokat a saját gyógyulásukban, ha így dönt. Az amerikai szervezetnek, az SRA-nak mára a világ minden táján vannak képesített SVT-tanácsadói és –tanárai, szervezett tanfolyamai, tanárképzései. Az persze elsődlegesen fontos, hogy saját magunkkal tisztában legyünk, negatív gondolati blokkjaink ne befolyásolják téves irányban az információáramlást. Hatalmas tudás birtokában vagyunk, de amikor megszületünk, mindent elfelejtünk. Az SVT lényege, hogy felszínre hozza a bennünk rejlő tudást, hisz a Teremtő mindenhol ott van, bennünk is, hogy segítse tanulásunkat. Nem az inga válaszolgat nekem, hanem Te magad. Én csak közvetítek, a többi rajtad múlik, és ez a legcsodálatosabb.

Robert Detzler és felesége egy hetet töltöttek Budapesten. SVT-továbbképzést tartottak haladóknak és barátkozóknak egyaránt, hiszen az elmúlt évek alatt táblázatuk egyre bővült, gyarapodott, ezzel is szolgálva a könnyebb megismerést és gyógyulást. Rengetegen köszönhetik nekik testi és lelki egészségüket, teljes, kiegyensúlyozott mindennapjaikat. Hiszik, hogy a teljes és boldog élet kulcsa csakis bennünk rejlik.


Forrás: www.bezs.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése