2015. december 2., szerda

Lezártam a régit és köszöntöm az újat


Jó régen nem jelentkeztem már új bejegyzéssel. Nem mintha nem lett volna mondani valóm, csak vannak olyan időszakok, amikor jobb hallgatni és figyelni és csendben lenni.


Akik régóta ismertek vagy követitek ezt a blogot, tudjátok, hogy Spirituális választerápiával foglalkoztam az elmúlt 5 évben. A mai napon teljesen levettem az oldalamról és ezentúl már csak SCC.(SuperConsious Creation magyarul SzuperTudatos Teremtés) tanácsadással foglalkozom, ezzel szeretnék nektek segíteni. Arról szeretnék kicsit írni, hogy miért is alakult ez így, mi történt velem amíg csendben voltam.

Visszanéztem, hogy mikor és miről írtam itt utoljára. 2014 áprilisában és a boldogságról szóltak az utolsó bejegyzések. Sok minden történt abban az évben.Így utólag visszagondolva már teljesen értem, miért éreztem azt a furcsa nyugtalanságot, mintha nem találnám a helyem, amit aztán az év második felében folyamatos önvizsgálat és elmegyomlálás vagyis tudatosodás követett.
Ha számmisztikával közelítem meg a dolgot, akkor a 2014 a 7-es szám rezgéseit hordozta(2+0+1+4=7). A 7-es egy mágikus szám. A beteljesülés száma. Van 7 nap a héten és 7 hang a zenei hangsorban és 7 fő csakránk és Isten a 7. napon megpihent és megáldotta ezt a napot és a mesehős ha igazán nagyot akar lépni, mindenképp szerez egy hétmérföldes csizmát. Ha leegyszerűsítjük akkor a 7-es rezgésű év olyan helyzeteket mutat mindenki számára, amiben változásra és megújulásra van szükség.Vagyis, amikor túl vagy az önvizsgálaton és felismered mi fontos számodra, mit szeretnél és ehhez milyen energiákat kell mozgósítanod, majd elfogadod a változásokat és teljesen megújulsz. Hát így visszatekintve szóról szóra így történt. Visszatérve a nyugtalansághoz, ez arra sarkallt, hogy nyáron elvégeztem egy tanfolyamot, ami az Svt.-hez hasonlóan szintén a múltra fókuszál elsősorban. Ez hozta a felismerést, hogy én már nem akarok ilyen szinten, mélységben a múltra figyelni, nem akarok vájkálni hanem teremteni szeretnék azt ami van elfogadva örömet, boldogságot szeretetet teremteni. Élvezni az életet, bátran felvállalni a tudásom és önmagam, még tudatosabban élni az életem.



Innen aztán felgyorsultak az események. Ősszel eladtuk a lakásunkat és 2015 első napjaiban egy nagyobb, szebb otthonba költöztünk, ami maga a béke szigete. Nem kellett megszokni, otthon voltunk. Az első hetek csodásan teltek, olyan jelenlétben voltam, mint még soha. És akkor elvégeztem a SzuperTudatos Teremtés tanfolyamot, elsők között a világon. Olyan volt, mint amikor feltesszük az i-re a pontot. Megérkeztem. Folyamatosan mosolyogtam közben és azt hajtogattam, hogy ez az, igen igen igen. Teljesen tiszta, friss energiákkal nagy tudással végtelen lehetőségekkel és szeretettel. Maga a szabadság. Amit megfogalmaztam 2014-ben, azt kaptam, méghozzá díszcsomagolásban.

Robert Detzlerre, az Svt-re és az elmúlt évekre is nagy tisztelettel, szeretettel és hálával gondolok. A megszerzett tudás a részemmé vált és nyilván eztán is tudom kamatoztatni. De én egymódszeres tanácsadó vagyok. Mindig a tőlem telhető legjobb segítséget szeretem átnyújtani azoknak akik hozzám fordulnak és megtisztelnek a bizalmukkal. Nem érezném tisztességesnek, ha hagynám, hogy kevesebbel is beérjék, mint a legjobb amit nyújtani tudok. És a legjobb most a SzuperTudatos Kommunikáció amit ismerek így eztán csak ezt használom egészen addig amíg követi a változásokat, fejlődik és megőrzi szellemiségét illetve amíg nem tudok valami még ennél is jobbat. :)

Ha szeretnétek, megnézhetitek a SuperConsious Creation illetve László Erika (a módszer megalkotója) oldalát is.


2 megjegyzés:

  1. Köszönöm Ági, öröm volt olvasni! Nagyon örülök, hogy az elsők között vagy, akik a SzuperTudatos Kommunikációt továbbviszik és segítenek vele a világban. Szükségünk van rá... Tudom, hogy nálad nagyon jó kezekben van az SCC, és az emberek is, akiknek segítesz vele. Csak a lehető legjobbat, legszebbet, legméltóbbat kívánom neked és mindazoknak, akik hozzád fordulnak, mert mindannyian ezt érdemeljük! Sok szeretettel, Erika :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Erika, a bíztató szavaid és a jókívánságaid, sokat jelentenek nekem.

      Törlés