2011. augusztus 15., hétfő

A víz üzenetei





Napjainkban is vannak csodák, ennek nagyon jó bizonyítékai dr Masaru Emoto víz kristályokkal folytatott kísérletei. Számomra ő nemcsak azt igazolta, hogy a víz információkat hordoz, hanem olyan mintha lencsevégre kapta volna a Teremtőt, mintha valamiféle megingathatatlan bizonyítékát kaptuk volna annak, hogy amiben hittünk, éreztük a zsigereinkben, hogy van ott még valami az most szemmel láthatóvá vált.
 Köszönet érte a Szellemnek és Emoto doktornak!
Emoto különböző zenéket hallgattatott a vízzel, képeket illetve szavakat mutatott a víznek és  az alapján amit a víz "látott és hallott" különböző kristályok jöttek létre. A csatornázott vízben nem tudtak kristályok kialakulni, a hegyi forrás vize gyönyörű kristályt alkotott. Heavy metál zene hallatán nem alakult ki kristály, klasszikus zene hallatán szebbnél szebb kristályokat alkotott. A szeretet és köszönöm szavak minden nyelven más kristályt alkottak(ezek minden népnek kicsit mást jelentenek a maguk hitrendszere tükrében), de egytől egyig csodálatos kristályok lettek.



A magyar szeretet szó kristálya
A köszönöm szó alkotta kristályok hat különböző nyelven
Más kísérletek során szennyes vízből mintát vettek , majd ugyanazon víz mellett egy sintoista pap körülbelül egy órán át egy szent szöveget ismételgetett.. Az ima hatására a vízkristályok szerkezete módosult! Harmonikusabb, szebb kristályok keletkeztek pozitív, békés gondolatok hatására .
A japán Fujiwara gát vize természetes formájában
Fujiwara gát vize a ima után
Mindenkit buzdítani szoktam a meditációra, nézzétek a meditáció hatását a vízre. Azt hiszem önmagáért beszélnek a képek.
A baloldali kristályok meditáció előtt, a jobb oldaliak meditáció után készültek
Bemásolok ide egy cikket a témáról, alatta pedig 3 videót találhattok. Szeretném ha megnéznétek ezeket a Masaru Emotoval készült riport filmeket! Sok helyen láthatók a neten, de azt gondolom nem árt minél több helyen láthatóvá tenni, hogy segíthessen a tudatosságunkban. Csodás bizonyíték arra, hogy mennyire kell figyelnünk a szavainkra. Mennyire káros a harag és a düh és milyen jót teszünk magunkkal amikor a szeretet és a hála energiáival töltődünk fel a szavaink által.
Ne felejtsük el, hogy a tudás felelősséggel jár, vállaljunk felelősséget a szavainkért, gondolatainkért, érzéseinkért csak így teremthetünk teljesebb életet és jobb jövőt mindnyájunk részére!


A tudósok felfedezték, hogy a víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, amelyekkel érintkezésbe kerül. A víznek olyan tartós az emlékezete, mint egy elefánté. Ez pedig azt jelenti, hogy képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre – például az élő szervezetre – átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk. A legősibb információkat a tiszta, természetes ásványvíz hordozza.
A víz sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényeinek. Más anyagokkal ellentétben nem úgy viselkedik, ahogyan viselkednie kellene, például –75 fok helyett (ahol molekulasúlya miatt kellene) csak +100 fokon forr fel, és 0 fokon fagy meg, holott a periódusos rendszer szerint–120 foknál kellene. A víz fagyáskor kitágul, és könnyebb lesz, ahelyett hogy szabályosan összehúzódna, és nehezebbé válna. Mindezeket a szabálytalanságokat a tudomány máig nem tudta megmagyarázni. Ugyanakkor éppen ezeknek a szabálytalanságoknak köszönhető, hogy élet létezik a Földön. Mert ha a víz úgy viselkedne, ahogyan tisztán logikai szempontból viselkednie kellene, akkor Földünk lakatlan, puszta sivatag volna, mindenfajta szerves élet nélkül.
Mindezeken túlmenően lenyűgöző a víz kristályformáló képessége is. Nincs a világon két teljesen egyforma hópehely, mindegyik egyedi, egyéni, de mindenképpen szabályos, hatszög alakú kristály. Úgy néz ki, mintha valamennyi vízcsepp önálló individuum volna, egyfajta személyiség megváltoztathatatlan karakterrel. Még ha egy hópelyhet fel is olvasztunk, majd újra megfagyasztunk, hajszálpontosan ugyanazt a mintát képezi, mint korábban. Ez tökéletesen meghökkentő, már csak azért is, mert felolvasztva vízcseppé válik, amely minden teketória nélkül összevegyül a többi vízcseppel.
Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Emoto azonban új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét. Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Eljárásának segítségével az anyagi és a nem anyagi jelenségek – gondolatok, szavak, zene, globális események – vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető. Az elektronmikroszkóppal készített, lenyűgöző fotók a laikus számára is egyértelművé teszik, hogy a vízre valóban külső hatást lehet gyakorolni, aminek eredményeképpen az különféle szerkezeteket képez.
Az állatok és a növények akár 90, az emberi szervezet és Földünk 70 százalékban vízből áll. A csecsemőknél ez az arány a 80 százalékot is elérheti, ugyanakkor az idősebbeknél 60 százalékra csökkenhet. A folyadékhiány a felelős olyan civilizációs és időskori megbetegedésekért, mint például a reuma, az emésztési panaszok, a szív- és érrendszeri megbetegedések, de a ráncos bőr és az emlékezetvesztés is ugyanerre az okra vezethető vissza. Egy iráni orvos, Batmanghelidj szerint nem betegek vagyunk, hanem szomjasak. Ő maga kizárólag víz itatásával meggyógyított olyan bántalmakat, mint a gyomorfekély, az allergia, a hátfájás vagy a depresszió. A víznek azonban nem csak testi feladatai vannak, hanem gondolkodásunkért és érzéseinkért is felelős. Víz nélkül nem tudunk gondolkodni, mert agyunk több mint 90 százalékát alkotja a víz.
A víz tisztító tulajdonsága annak köszönhető, hogy nagyon készséges oldószer. A testben is feloldja a méreg- és salakanyagokat, és megszabadítja szöveteinket és szerveinket a maradványoktól. Ezért olyan fontos, hogy elegendő vizet igyunk. A víz lát el minden élőlényt nélkülözhetetlen energiával, és szállítja el a salakanyagokat. Úgy is mondhatnánk, hogy egyszerre "udvari szállító" és szemételhordó.
Nem csoda, hogy a vízben sokan – így Mózes, Keresztelő Szent János, Zarathusztra és Sebastian Kneipp – Isten teremtő erejét látták. A japán tudós, Masaru Emoto most azt bizonyította be, hogy a gondolatok, a zene és az ima vízre gyakorolt hatása láthatóvá tehető. A tudós munkája kezdete óta tudja, hogy a víz az élet forrása. Ha a víz elszennyeződik, megszűnik az élet, ezért meg kell akadályozni ezt a súlyos környezeti ártalmat.
Minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli és építő, kellemetlen és romboló. Ezt a hullámhosszt a másik ember rezonanciaként vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként. Ha a gondolatok és a szavak ilyen erős teremtő-alakító erővel bírnak, ha minden láthatatlan frekvencia ilyen szembetűnő változásokat idéz elő, ahogyan Masaru Emoto igazolta, akkor természetszerűleg felmerül a kérdés: Milyen hatást gyakorol az ember a környezetére óvatlanul kiejtett szavaival? Milyen következményei lehetnek a médiából áradó rossz híreknek, erőszakról és tragédiákról szóló tudósításoknak? Már Szókratész arra tanította a tanítványait, hogy a hírek esetén tegyék fel a kérdést: "Jó-e ez a hír? Fontos-e? Segítő-e?".
Egy példázatában Jézus világosan érzékelteti a jelenkor összetett spirituális valóságát. A búza és a konkoly nem egyszerre és nem is egyetlen kéz által kerül a szántóföldbe, mégis – legalábbis egyelőre – szétválaszthatatlanok. A szolgák kérdésére, hogy kiirtsák-e a gyomot, a gazda így válaszol: "Hagyjátok, hogy együtt nőjön mind a kettő az aratásig." Ez a kép érzékletesen leírja a bűn következtében gyomtengerré vált világot, amelyben ugyanakkor jelen vannak búzakalászként a világosság fiai is. Ez a kettősség – Jézus próféciája szerint – a jelenlegi világkorszak végéig, az igazak és a gonoszt cselekvők szétválasztásáig tart.
A Biblia egyébként a káosz egyik okaként az emberi beszédet teszi felelőssé. Isten azt kérdi Jóbtól: "Ki az, aki elhomályosítja az örök rendet tudatlan beszéddel?"
Valamennyien ismerjük azt a lelkiállapotot, amikor levertek és kedvetlenek vagyunk, de kapunk egy jó hírt, és életkedvünk, energiánk azonnal visszatér. Ennek az a frekvencia az oka, amellyel a hír érkezett. A pozitív rezgések életigenlő információkat hordoznak, a disszonáns frekvenciák élettagadó rezgéseket.
Már csak ebből is világossá válik, mekkora jelentősége van a víznek, és mennyire létfontosságú a víz ezen a földön. Mindenki ismeri az olyan gyógyulásokról szóló híreket, amelyek zarándokhelyeken történtek. Ez nem mást jelent, mint hogy a víz itt harmonikus frekvenciákat hordoz. A lourdes-i víz sugárzó kristályai magukért beszélnek. Feltűnő, hogy a kristályok egy bizonyos alapminta nyomán rendeződnek el, de mégsem hasonlítanak egymáshoz – akárcsak az emberi arc vagy a hópehely, mindegyik egyedi. Vajon ki alkotta ezeket a kristályokat? Van, aki szerint Isten, mások szerint a természet.


 A hinduizmus szent könyveiben az áll, hogy a természet Isten látható ruhája. A mi feladatunk, hogy tisztán tartsuk, megbecsüljük, óvjuk és megismerjük a természetet és a vizet, hiszen önmagunkat ismerhetjük meg bennük:

"A vizet megérteni nem más, mint megérteni a világegyetemet, a természet csodáit és magát az életet."




Forrás: édesvíz














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése